Bij Innovatie & Prototyping wordt er uitgegaan van een bepaalde mindset: een manier van denken, kijken en handelen. Deze mindset wordt uitgedragen door de docenten en slaat uiteindelijk over op de leerlingen.

Niet fout/goed, maar van fout naar goed: Het gaat bij I&P niet om fout of om goed, maar om beter te worden. Je kunt altijd iets nieuws leren, en daarbij maak je fouten. Dan weet je dat je leert!

Denk met je handen: Soms lijkt iets moeilijk, totdat je er mee begint. Heb vertrouwen in jezelf en ga gewoon aan de slag!

Alleen ben je sneller, samen ga je verder: Alleen werken is prettig, maar bij een goede samenwerking leer en maak je veel meer. Zoek teamgenoten die passen bij wat je doet, niet omdat het vrienden zijn.

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan: Als je het niet geprobeerd hebt, weet je eigenlijk niet of het wel of niet kan. Probeer, test, experimenteer, ontdek met een open houding!

De beste bron die je kunt vinden, ben jezelf: Idee├źn die je zelf bedacht hebt zijn het meest krachtige. Hierdoor vind je de motivatie om meer te leren, te proberen en durf je fouten te maken. Blijf dicht bij jezelf en heb hier vertrouwen in!